Uitzenden

Uitzenden is de core business van OBA Uitzendbureau waar onze hele dienstverlening omheen is gebouwd. OBA Uitzendbureau helpt u bij het optimaal flexibel maken van uw organisatie. OBA Uitzendbureau werft en selecteert tijdelijke werknemers die op uitzendbasis voor u gaan werken.

Om goed in te kunnen spelen op steeds snellere veranderingen in uw markt is het van belang om een flexibel personeelsbestand te hebben. Door tijdelijk personeel in te zetten kunt u sneller en efficiënter inspelen op pieken en dalen in de werkdruk. Een andere reden om met een uitzendkracht te werken kan zijn dat u bijvoorbeeld eerst ervaring met iemand wilt opdoen voordat u hem of haar een contract aanbiedt. In een aantal branches zijn wij specialist voor meer informatie hierover kijk onder opdrachtgever/branches.

Detacheren

Detachering is maatwerk. Niet alleen als het om de inzet van de juiste mensen gaat, maar ook bij de invulling van de specifieke contractvorm. Welk contract de voorkeur verdient, hangt voornamelijk af van uw doelstellingen. Omdat die per situatie kunnen verschillen, denkt OBA Uitzendbureau graag met u mee. Het kan gaan om projectmatig inlenen zodat de detachering stopt wanneer uw project voltooid is, of om werving & selectie voor structurele te korten, wanneer uw organisatie er aan toe is de medewerker een vast dienstverband aan gaat. detachering blijft maatwerk en de mogelijkheden zijn dan ook talloos.

Geïnteresseerd? Voor een offerte kunt u contact opnemen via info@obabv.nl

Wij kunnen werken tegen concurrerende tarieven, welke in een eventueel persoonlijk onderhoud met u kunnen worden vastgesteld.

© Copyright 2020 OBA Uitzendbureau B.V.